Kobo hoesjes / covers

Deze hoesjes van Dutch Shield® die wij getest hebben kunt u gemakkelijk bestellen bij www.hoesjesboetiek.nl

Origami Sleepcover voor Kobo Libra 2
Deze Origami beschermhoes voor de Kobo Libra 2 is vervaardigd uit fijne kwaliteit kunstleder met leder textuur en de binnenzijde is vervaardigd uit grijs velours materiaal. De hoes kan liggend als staand geplaatst worden.
Hoesje is voorzien van magneten zodat je het in de gewenste stand kan gebruiken. Bij dichtklappen van de hoes gaat de eReader op slaapstand en door magnetische sluiting gaat de eReader niet ongewenst open. Er zijn nodige uitsparingen voor de oplaad en aan/uit knop. De Reader zelf klik je met gemak in de behuizing.

Origami Kobo Libra 2 hoesjes wegen 134 gram.
Verkrijgbaar in 7 kleuren op www.hoesjesboetiek.nl

Jeans Luxe beschermhoes voor Kobo Libra 2
Een andere multifunctionele sleepcover voor de Kobo Libra 2. Dit hoesje kun je stevig vasthouden doordat deze voorzien is van een handvat. Naast de handvat is er ook een standaard zodat je de eReader kan neerzetten om in liggende modus te lezen. De eReader schuif je simpel weg in het hoesje en deze zit stevig vast. De nodige uitsparingen zijn gemaakt voor de laadpunt en knoppen. Hoesje is gemaakt van hoogwaardige fijne kunstleder met leder textuur, de cover voelt verder stevig aan en goed gestikt. Bij dichtklappen blijft de hoesje dicht met een magneet en de eReader gaat ook in slaapstand. Bij openklappen van de hoes om de standaard te gebruiken zodat je in liggende modus kunt lezen is er een extra magneet aan de achterkant van het hoesje. Dit zorgt dat de hoes stabiel blijft op tafel. Deze beschermhoes is in meerdere design verkrijgbaar bij www.hoesjesboetiek.nl

Jeans style hoesjes wegen 178 gram.

Sleepcover Origami voor Kobo Sage
Deze Sleepcover voor de Kobo Sage is vouwbaar en te gebruiken als een standaard. Het vouw gedeelte is magnetisch en zeer makkelijk uit te voeren. Het materiaal is van fijne kwaliteit kunstleder met leder textuur. De eReader zelf klik je eenvoudig in de behuizing en de binnenzijde is vervaardigd van grijs velours materiaal. De voorflap is voorzien van magneten en dit doet z’n werk goed, het gaat dus niet ongewenst open. Bij openen en dichtklappen is de beschermhoes voorzien van een slaapfunctie (wake up functie).
De Origami Kobo Forma hoesjes wegen 138 gram
Deze hoesjes zijn verkrijgbaar in 5 kleuren en te bestellen op www.hoesjesboetiek.nl

Sleepcover voor Kobo Sage

Origami Sleepcover voor Kobo Libra H20
Deze Origami beschermhoes voor de Kobo Libra H20 is vervaardigd uit fijne kwaliteit kunstleder met leder textuur en de binnenzijde is vervaardigd uit grijs velours materiaal. De hoes kan liggend als staand geplaatst worden.
Hoesje is voorzien van magneten zodat je het in de gewenste stand kan gebruiken. Bij dichtklappen van de hoes gaat de eReader op slaapstand en door magnetische sluiting gaat de eReader niet ongewenst open. Er zijn nodige uitsparingen voor de oplaad en aan/uit knop. De Reader zelf klik je met gemak in de behuizing.

De Origami Kobo Libra hoesjes wegen 124 gram. Merk Dutch Shield ®
Verkrijgbaar in 7 kleuren op www.hoesjesboetiek.nl

Origami-Sleepcover-Kobo-libra-Dutch-Shield

Luxe beschermhoes voor Kobo Libra H20
Een andere multifunctionele sleepcover voor de Kobo Libra H20. Dit hoesje kun je stevig vasthouden doordat deze voorzien is van een handvat. Naast de handvat is er ook een standaard zodat je de eReader kan neerzetten om in liggende modus te lezen. De eReader schuif je simpel weg in het hoesje en deze zit stevig vast. De nodige uitsparingen zijn gemaakt voor de laadpunt en knoppen. Hoesje is gemaakt van hoogwaardige fijne kunstleder met leder textuur, de cover voelt verder stevig aan en goed gestikt. Bij dichtklappen blijft de hoesje dicht met een magneet en de eReader gaat ook in slaapstand. Bij openklappen van de hoes om de standaard te gebruiken zodat je in liggende modus kunt lezen is er een extra magneet aan de achterkant van het hoesje. Dit zorgt dat de hoes stabiel blijft op tafel. Deze beschermhoes is in meerdere design verkrijgbaar bij www.hoesjesboetiek.nl

Bijvoorbeeld: jeans style – carbon – luxe – soft premium.
Functionele verschillen zijn er niet, alleen de materiaal en kleur is anders.
De Luxe hoesjes wegen +/- 159 gram afhankelijk van de materiaal.

Merk Dutch Shield ®

Luxe beschermhoes Kobo Libra H2O

Origami Sleepcover voor Kobo Forma
Deze Origami Sleepcover voor de Kobo forma is vouwbaar en te gebruiken als een standaard. Het vouw gedeelte is magnetisch en zeer makkelijk uit te voeren. Het materiaal is van fijne kwaliteit kunstleder met leder textuur. De eReader zelf klik je eenvoudig in de behuizing en de binnenzijde is vervaardigd van grijs velours materiaal. De voorflap is voorzien van magneten en dit doet z’n werk goed, het gaat dus niet ongewenst open. Bij openen en dichtklappen is de beschermhoes voorzien van een slaapfunctie (wake up functie).
De Origami Kobo Forma hoesjes wegen 136 gram
Deze hoesjes zijn verkrijgbaar in 5 kleuren en te bestellen op www.hoesjesboetiek.nl

Origami Sleepcover Kobo Forma

Premium hoes voor Kobo Clara HD.
Dit model is een basic beschermhoes voor de Kobo Clara HD. Hoesje is voorzien van een goede kwaliteit kunstleder en heeft de nodige uitsparingen voor de knopjes en oplaadpunt. Ereader gaat in slaapstand bij openen en dichtklappen. Vanaf de linkerkant schuif je de Kobo Clara HD in het beschermhoes.
De Premium hoes weegt +/- 100 gram afhankelijk van de materiaal.
Verkrijgbaar in meerdere kleuren en ook glitter kleuren!

Soft premium Kobo Clara HD beschermhoes

Slimfit cover voor Kobo Clara HD
Dit is een hardcase met magneetsluiting voor de Kobo Clara HD.
Dit hoesje is gemaakt van stevige kunstleder, binnenkant is zoals de andere hoesjes voorzien van een velours materiaal. De eReader bevestig je simpelweg in de hardcase door in te klikken.
Deze beschermhoes is voorzien van een sleepfunctie (wake-up functie).
De Slimfit cover weegt 97 gram
Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Merk Dutch Shield ®

Slimfit cover Kobo Clara HD hoes

Sleepcover voor Kobo Clara HD
Sleepcover Kobo Clara HD is stevig uitgevoerd in een hard case en is vervaardigd uit fijne kunstleder met leder textuur. Doormiddel van een magnetische flapje is de beschermhoes voorzien van een extra stevige sluiting, dit voorkomt ongewenst openen van de beschermhoes.
De Reader bevestig je simpelweg in de hardcase door in te klikken en heeft de hoesje een grijs velours binnenzijde. De beschermhoes heeft de nodige uitsparingen voor de aan/uit knop en oplaadpunt. De Sleepcover is voorzien van een slaapfunctie ( wake-up functie)
De Sleepcover weegt 114 gram
Verkrijgbaar in meerdere kleuren en te bestellen op www.hoesjesboetiek.nl

Sleepcover Kobo Clara HD

Jeans beschermhoes voor Kobo Clara HD
Beschermhoes voor de Kobo Clara HD in jeans style uitvoering. Deze is vervaardigd uit 2 kleuren met jeans stof en fijne kunstleder met leder textuur. De binnenzijde is van zachte grijs veloursmateriaal. Is verder voorzien van een magnetische sluiting zodat deze niet ongewenst openklapt.
De Jeans beschermhoes weegt 99 gram
Verkrijgbaar in 2 kleuren : roze jeans met turquoise of blauwe jeans met cognac bruin

Kobo Clara beschermhoes jeans model

De Sleepcover voor de nieuwe Kobo Aura H2O Edition 2 is vervaardigd uit een bijzondere fijne kunstleder. Zoals bij de onderstaande sleepcovers bevestig je deze ook simpelweg door deze in te klikken. Deze modellen hebben een stevige magneet sluiting en ook deze hoesjes zijn voorzien van een wake-up functie. Verder zijn ze voorzien van de nodige uitsparingen voor de aan/uit knop en oplader. Bij verkeerd openklappen van deze sleepcovers is het mogelijk dat de ereader in slaapstand gaat. Bij openklappen moet eerst de smalle flap naar achteren dan het grote. Zie ook de foto

sleepcover open klappen 1

sleepcover_kobo_aura_h2o_edition_2_2017_zwart-1 (1)

Kortom degelijk en elegant hoesje voor de Kobo Aura H2O NEW ( edition 2 )

De Sleepcover Kobo Aura H2O edition 2 weegt 137 gram en verkijgbaar in 4 kleuren

Luxe Design beschermhoes voor de Kobo Aura Editon 2 is vervaardigd uit een extra hoge kwaliteit kunstleder. Ereader schuif je in het hoes deze past perfect. Verder is de hoes geheel open te klappen. Zoals het hoort gaat de Ereader aan/uit wanneer je opent/sluit. Is voorzien van een goede magneet sluiting en heeft uitsparingen voor de aan/uit knop en oplader. De Ereader wordt ietsjes dikker met deze Luxe beschermhoes maar geeft wel maximale bescherming. Wordt 2mm dikker ten opzichte van de Slimfit en Sleep Cover.

De Luxe Design hoes weegt 111 gram en verkrijgbaar in 1 kleur.kobo-aura-edition-2-hemelblauw-1


SleepCover voor de Kobo Aura Edition 2 en Sleep Cover voor de Kobo Aura One is vervaardigd uit een fijne kunstleder. Je bevestigd door deze in te klikken en past perfect. Het hoesje is compleet open te klappen. Is verder voorzien van een stevige magneetsluiting, dit zorgt dat de hoesje ongewenst openklapt. Deze SleepCover is erg minimalistisch uitgevoerd hierdoor blijft de Ereader dun. Er zijn uitsparingen voor de aan/uit knop en oplader.

De SleepCover voor Kobo Aura One weegt 152 gram, voor Kobo Aura Edition 2 120 gram en verkrijgbaar in 4 kleuren.sleepcover-kobo-aura-edition-2-bruin


De Slimfit Cover voor de Kobo Aura Edition 2 is voorzien van zachte kunstleder met houtpatroon. Je bevestigd de Ereader door deze in te klikken en past perfect. Het hoesje kun je compleet openklappen. De magneet sluiting is ietsje zwakker maar houd het hoesje wel dicht. Wake-up functie, zoals het hoort gaat de Ereader aan/uit wanneer je hoesje opent en sluit. Heeft verder uitsparingen voor de aan/uit knop en oplader. Met deze beschermhoes wordt de Ereader nauwelijks dikker.

De Slimfit Cover weegt 93 gram en verkrijgbaar in 2 kleuren.slimfit-kobo-aura-edition-2-zwart-1


De Premium hoes voor de Kobo Aura One en Premium hoes voor de Kobo Aura Edition 2 is voorzien van een zachte kunstleder. Je schuift de Ereader in het hoesje deze past perfect. Het hoesje kun je verder geheel openklappen. Zoals het hoort gaat de Ereader aan/uit wanneer je opent/sluit. Is voorzien van een magneet sluiting en heeft uitsparingen voor de aan/uit knop en oplader. Ereader wordt ietsje dikker met de Premium hoes (2mm ten opzichte van de Slimfit en Sleep Cover).

De Premium hoes voor Kobo Aura One weegt 149 gram, voor Kobo Aura Edition 2 104 gram en verkrijgbaar in 4 kleuren.kobo-aura-edition-2-rood-4


Luxe Design Beschermhoes voor Kobo Glo HD. Deze is Luxe hoes geeft de maximale bescherming voor je Kobo Glo HD Ereader. Het is gemaakt van 1ste kwaliteit kunstleder en een zachte velours afwerking aan de binnenzijde. Het is verder een degelijke hoes met stevige hoeken. Alle knoppen blijven toegankelijk in de binnenhouder. Heeft een stevige magneet het hoesje valt niet vanzelf open. Bij openen en dichtklappen van het hoesje gaat de Kobo e-reader automatisch aan/uit. Dit is wake-up/sleep functie. Verkrijgbaar in 4 kleuren. Azuurblauw,bruin,rood,zwart

Design cover Kobo Glo HD, Kobo Glo HD Hoes,Kobo Glo HD Beschermhoes.

Kob Glo HD Luxe Design Beschermhoes

Kob GLo HD Luxe Cover Azuur blauw

Basic beschermhoes voor Kobo Aura. Deze basic beschermhoes geeft de nodige bescherming, is netjes afgewerkt en het kunstleder voelt fijn. De Kobo Aura schuift u van links naar rechts in de binnenhouder. Zodra het in de binnen houder zit, blijven alle knoppen toegankelijk. Hoesje heeft twee magneten in de hoeken waarmee het goed dicht blijft. Bij openen en dichtklappen van het hoesje gaat de Kobo e-reader automatisch aan/uit. Dit wordt wake-up/sleep functie genoemd. Tevens heeft u een ruimte om een stylus pen op te bergen in een elastiek rechtsboven. Wel moet u opletten dat het een dikker stylus moet zijn zodat het er niet uitvalt. Dit hoesje is beschikbaar voor de E-readers Kobo Glo, Kobo Aura 6 inch, Kobo Aura HD 6.8 inch en Kobo Mini 5 inch. Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Basic beschermhoezen voor Kobo Aura serie


Slimfit beschermhoes voor de Kobo Aura serie.  Slim fit covers zijn in gebruik wat anders. Bij alle hoesjes dien je de e-reader van links naar rechts in te schuiven in de houder. Bij deze slim fit covers klik je de e-reader in de houder de houder is van hard plastic gegoten in de vorm van de E-reader. Slim fit cover geeft optimale bescherming. Buitenzijde is bekleed met zacht kunstleder van houtpatroon en binnenzijde is bekleed van zacht velours. Het heeft verder een goede magneetsluiting. Bij openen en dichtklappen gaat de Kobo E-reader automatisch aan en uit. Dit wordt wake-up / sleepfunctie genoemd. Slim fit covers zijn beschikbaar voor Kobo Aura 6 inch, Kobo Aura HD 6,8 inch, Kobo Aura H20 6,8 inch. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kobo Aura slimfit covers


Luxe Design beschermhoes voor Kobo Aura 6 inch. De eerste gedachte wat u opkomt als u deze luxe hoes van dichtbij ziet is: “wow” wat ziet dat er degelijk uit. Het hoesje voelt ook in de handen, dat het echt degelijk is. Het heeft een stevige binnenhouder met stevige randen / hoeken. Het kunstleder is van hoge kwaliteit: en de velours afwerking aan de binnenzijde is lekker zacht. Het heeft een goede magneet sluiting. Bij openen en dichtklappen gaat de Kobo E-reader automatisch aan/ uit, dit wordt wake-up/sleep functie genoemd. De luxe design beschermhoes is verkrijgbaar in 2 kleuren. En op dit moment alleen voor de Kobo Aura 6 inch. Het is nog niet duidelijk of het ook voor de Kobo Aura HD ontwikkeld wordt.

€ 24.99

Kobo aura luxe beschermhoes design model

 Kobo Aura Design Beschermhoes, Kobo Aura Design Hoes


Fashion beschermhoes voor Kobo Aura HD.  Tijdens het testen van deze fashion hoes valt de hoge kwaliteit direct op. Dit hoesje is vervaardigd met een bijzonder hoge kwaliteit kunstleder zowel de buitenzijde en binnenzijde. Elke hoek / randen zijn verstevigd voor een optimale bescherming. Alle knoppen blijven toegankelijk in deze cover. De fashion hoes is verder voorzien van een magneetsluiting. Bij openen en dichtklappen gaat de Kobo E-reader automatisch aan en uit. Dit wordt wake-up / sleepfunctie genoemd. De fashion hoes is verkrijgbaar in kleur: Bruin. Op dit moment alleen verkrijgbaar voor Kobo Aura HD.

€ 19.99

Kobo Aura HD Fashion beschermhoes Kobo Aura HD Cover Kobo Aura HD Hoes

Kobo Aura HD Fashion cover Kobo Aura HD 6.8 inch Hoes


Design beschermhoes voor Kobo Glo en Kobo Touch. Met deze design cover krijgt uw E-reader een aparte look. Het kunstleder aan de buitenzijde voelt erg goed aan en het velourse afwerking aan de binnenzijde is lekker zacht. De Kobo E-reader blijft op zijn plaats door stevige elastieken in de hoeken. Elastieken zijn bekleed met kunstleder. Wat betreft de design; de kleur combinatie is apart het stiksel is goed. Het heeft voor de sluiting aan rechts een lipje met magneet. Dit hoesje voor de Kobo Glo en Kobo Touch is verkrijgbaar in 2 kleuren: Bordeaux rood -zwart & zilvergrijs – zwart.

Design hoes voor kobo glo en kobo Touch

Design hoes voor Kobo Glo en Kobo Touch

Deze hoesjes die wij getest hebben kunt u gemakkelijk bestellen bij www.hoesjesboetiek.nl